Onze jury 2021
 • Wibke Pfeifer

  Wibke is hoofdredacteur van de media-unit bij Falkemedia. Als gediplomeerde communicatie expert houdt ze bij het fotograferen esthetische en technische details in het oog. Privé fotografeert ze met een systeemcamera, de Fujifilm X-T10, die sinds de geboorte van haar zoon afgelopen jaar voortdurend voor alle familie- en kinderfoto's paraat is.
 • Sandra Rothfuß

  Sandra is 37 jaar oud en een onderwijzeres uit Mettmann. Sinds 10 jaar is fotografie een integraal deel van haar leven. Het zijn de kleine, onopvallende dingen die haar het meest fascineren en die zij pas door de fotografie echt heeft opgemerkt. De magie van een mistige herfstochtend, het ontwaken van de natuur in de lente of de eerste sneeuw in de winter. Ze legt deze wisseling van seizoenen vast in haar stijl en deelt haar kijk op de wereld sinds 2012 op haar Instagram-kanaal @salufi (47,9k volgers).
 • Jenny & Sebastian Ritter

  Jenny en Basti zijn de oprichters van 22places - een van de meest gelezen online magazines voor reizen en fotografie. Wat een goede foto maakt, weten de twee vrij goed. In hun online fotografiecursus hebben al meer dan 7.000 deelnemers de grondbeginselen van de fotografie geleerd en hun onlangs verschenen boek "Einfach fotografieren mit Jenny & Basti" heeft zelfs de bestsellerlijst van het Duitse Spiegel gehaald. Je kunt ze vinden op Instagram onder @22places.
 • Sebastian Platz

  Sebastian test onder andere foto-accessoires voor FOTO HITS. Hij kwam tot fotografie door te experimenteren met bijna historische analoge camera's. Hij maakt graag foto's op verlaten plaatsen - binnen en buiten. Hij gebruikt een goede oude, maar nog steeds digitale spiegelreflexcamera en de laatste tijd steeds meer een smartphone.
 • Sarah Alexandra Fechler

  Sarah is redactrice bij het fototijdschrift CHIP FOTO-VIDEO en bij PhotoWeekly. In het gedrukte tijdschrift is zij verantwoordelijk voor het praktijkgedeelte, houdt zij interviews en geeft zij elke maand allerlei creatieve inspiratie en fotokennis door aan de lezers. Zij probeert graag van alles uit en is altijd blij te horen over spannende projecten, beelden en nieuwe technologie uit de industrie.
 • Daniel Attallah

  Daniel is oprichter en CEO van Pixum. Als voorzitter van de directie heeft hij de verantwoording over de delen business development, corporate venture, financiën en personeel. In 2000 heeft Daniel Pixum opgericht en sindsdien heeft hij het bedrijf ontwikkeld tot een van de toonaangevende online-fotoservices in Europa. Meer dan 500 mensen werken aan Pixum & artboxONE, waarvan 150 in het Keulse hoofdkwartier. Fotografie was altijd al een hobby van Daniel. Op reis met zijn 5-koppige familie worden foto's gemaakt met een iPhone (momenteel 12 Pro), FUJI X-Pro1 en, onder water, met een Canon Powershot, waarna hij de mooie momenten natuurlijk in Pixum Fotoboeken of als andere fotoproducten vastlegt.
 • Markus Gutermuth

  Markus werkt al 12 jaar bij Pixum. Hij is verantwoordelijk voor Art Direction & Brand. Zijn passie is om Pixum een gezicht te geven en dat consequent te doen in alle kanalen. Markus zorgt voor het goede gevoel dat onze klanten associëren met het merk Pixum. De nadruk ligt op de ontwikkeling van de beeldwerelden, de beeldtaal en de vormgeving.
 • Peter Brunner

  Peter (30) uit het mooie Allgäu is een gepassioneerd natuur- en landschapsfotograaf die fulltime lesgeeft op een school. Fotografie is al lang zijn favoriete bezigheid. Hij was dus al op jonge leeftijd geïnteresseerd in camera's en hun technische mogelijkheden. Peter fotografeert met verschillende camera's, van DSLR's tot spiegelloze. Eerst en vooral probeert hij stemmingen in zijn foto's vast te leggen en vast te houden. Daarom gaat hij er meestal op uit om foto's te maken bij slecht weer, wolken, regen of mist. Sinds ongeveer 2,5 jaar is hij actief op Instagram onder @peter.brunner (35k volgers) om zijn fantastische foto's met het publiek te delen.
 • Ingo Kreutz

  Als pers-chef en teamleider PR/Social Media bij Pixum heeft Ingo een scherp oog voor fotografische beeldspraak. Bij eigen opnamen concentreert hij zich op het samenspel van licht en kleuren. Hij fotografeert veel tijdens zijn reizen en als het kan ook in beweging bij het boulderen of snowboarden.
 • Nils Daniel

  Nils is PR en Content Marketing Manager bij Pixum. Binnen het Content Marketing team is hij medeverantwoordelijk voor persrelaties en zorgt hij voor het beheer van diverse projecten en samenwerking. Nils is ook co-auteur voor de Pixum blog. Privé maakt hij graag foto's met zijn smartphone (iPhone XR) en is hij altijd op zoek naar nieuwe interieurtrends. Hij houdt ervan zijn creativiteit en zijn gevoel voor esthetiek op verschillende gebieden van het leven in te brengen.
Partners
 • Turismo do Alentejo
 • 22 Places
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description