Prijzen

Doe mee! Win met je beste foto's geweldige prijzen!

1ste plaats
Als hoofdprijs hebben we een droomreis naar Columbia, aangeboden door reisbureau Intrepid (www.intrepidtravel.com) en de Columbiaanse VVV ter waarde van € 5.000. Bovendien krijgt de hoofdprijswinnaar een Pixum Cadeaubon ter waarde van € 500.
2de plaats
De winnaar van de 2e prijs wint een OM-D E-M10 Mark III als Pancake Kit ter waarde van € 799. De nieuwe OM-D bedien je net zo makkelijk als een smartphone: de gewenste modus kiezen, over de short-cut toets de menuicoontjes verwijderen en over de touchdisplay activeren. dat geldt niet alleen voor snapshots, maar ook voor functies zoals lange sluitertijden, auto bracketing of meervoudige belichting, De retro-look en de uitvoering met de beproefde OM-D technologie maakt de E-M10 Mark III tot een moderne klassieker. De winnaar krijgt bovendien een Pixum Cadeabon ter waarde van € 200.
3de plaats
De winnaar van de derde plaats ontvangt een cadeabon voor een fotografieset ter waarde van € 500 en een Pixum cadeaubon ter waarde van € 150.
Categoriewinnaar
Voor elke van de 4 categorieën wordt een winnaar gekozen. Alle vier winnaars krijgen een duurzaam KERBHOLZ designerhorloge ter waarde van ca. € 150. Het bijzondere van deze horloges is het gebruik van natuurlijke materialen. De modellen voor de categoriewinnaars bevatten walnoothout, rozenhout of wit marmer. KERBHOLZ staat voor moderne klassiekers, bekroonde designs en bewuste verwerking van aardse materialen. Bovendien wint de categorie winnaar een Pixum Cadeaubon ter waarde van € 150.
Partners
  • Kerbholz
  • Olympus
  • Intrepid
  • PROCOLOMBIA
  • PROCOLOMBIA
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description