De grote internationale Pixum fotowedstrijd

Endless Summer

Een eindeloze zonsondergang, een zwoele, kristalheldere nacht of een onvergetelijke vakantie aan zee. Veel zomerse momenten zouden eeuwigdurend moeten zijn. Dat kunnen we bereiken door ze op foto's vast te leggen. Precies deze momenten zoeken wij. voor onze jaarlijkse fotowedstrijd, met dit jaar het motto: "Endless Summer". Laat ons je mooiste zomerherinneringen zien, in 6 verschillende categorieën. De wedstrijd is van 01.06.2017 - 30.09.2017. Doe mee, wij kijken uit naar je mooiste zomerse foto's. Op de winnaars wachten fantastiche prijzen!

Prijzen
De hoofdprijs is een droomreis naar keuze, ter waarde van € 2.500.
Voor elk van de zes categorieën wordt een aparte winnaar gekozen. Onder de te winnen prijzen zijn onder andere een luxe hotelovernachting in een hotel naar keuze (Land), een outdoor-cameraset (Natuur), een smartphone (Kennismaking), een drone (Hoogte), zakgeld voor een cruise (Water) en een tablet (Ontwikkelen). Alle categorieprijzen hebben een waarde van € 500. Tot slot ontvangt iedere categorie-winnaar een Pixum waardebon van € 200.
Bovendien zal ook nog per deelnemend land een winnaar worden gekozen. Deze winnaar ontvangt de Pixum Foto-Award, prijzengeld van € 500 en een Pixum tegoedbon ter waarde van 200 euro.
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description